Neem contact met ons op
TEL: + 86-592-3652726
E-mail: info@milestoneintl.net
Adres: Unit 602B, Building A-03, Software Park III,
Jimei District, Xiamen China 361022
Huis > Over ons

Over ons

Milestone International is in 2008 opgericht als een van de weinige professionele fabrikanten en leveranciers in China voor stenen badkamer- en keukenproducten, inclusief wastafels, wastafels, badkuipen, douchebakken, aanrechtbladen en ijdelheidstoppen. Onze eigen steenzinkfabrieken vinden zich in de provincies Fujian en Shan Dong. We werken ook nauw samen met andere 5 partnerfabrieken in Henan, Guangdong provincies om de maandelijkse afwas 2000 wastafels uit te voeren. Met redelijke prijs en superieure kwaliteit, uitstekende service, krijgen onze producten hoge goedkeuring van DIY ketens, groothandelaren, distributeurs en retailers in de VS, Canada en Europa.

 

Countertop & Vanity top is het andere hoofdbedrijf van Milestone International. Onze tafelfabriek bevindt zich in Shuitou, het grootste stenen industriegebied in China. Met zijn rijk materiaal en andere benodigdheden, kunnen onze fabrieken maandelijks 10 containers van prefab- en projectafwerkbladen / ijdelheidstoppen uit graniet-, marmer- en kwartsteen laten zien. Door de toenemende vraag naar quartz countertop hebben we nauw samengewerkt met lokale fabrieken van kwartsplaten. In 2015, om ons concurrentievermogen te verbeteren, hebben we Mileland International opgericht als verkoopagent voor kwartsplaten. Momenteel vertegenwoordigen we voornamelijk de kwartsplaten uit drie fabrieken die zich in Lingyi, Shandong bevinden Xiamen, Fujian | Putian, Fujian, met een totaal van 50 productielijnen.

 

Mileland International besteedt ook aan het verkopen en promoten van Chinese marmer. Profiteer van het lokaliseren in China, met overvloedige marmeren bronnen. We reizen regelmatig naar verschillende steengroeven om te kijken naar en selecteer mooi en uitstekend marmer. Voorzichtig en voorzichtig kiezen we de beste bronnen van steengroeven, productie-installaties, onze strenge kwaliteitscontrole, de professionele exportdienst combineren in een sterke toeleveringsketen. Wij richten ons op China marmer, waaronder White Series, Black Series, Houten Serie, Brown Series, Grey Series en Exotic Series in de vorm van platen, cut-to-size, tegels en mozaïeken, ijdelheidskussens, lijsten. Onder welke, White Series is onze hoogste prioriteit, houden we jaarlijks grote voorraad van tegels in regelmatige grootte om grote of kleine orders en snelle levering te waarborgen.

 

"Vertrouw ons, Benefit you" is ons core service idee. Neem contact met ons op, wij geloven Milestone | Mileland International zal uw vertrouwde zakenpartner in China zijn!